Последвайте ме:
За контакти: +359889280028
 • Украса за рожден ден с кръгла арка и гирлянд от балони
 • Декорация на заведение за рожден ден с балони с хелий
 • Декорация за 18 рожден ден на момиче в розово
 • Декорация и арка от балони за рожден ден на момиче в розово

Декорация за рожден ден

Едва ли съществува осъзнат човек, който поне веднъж да не се е попитал „Какъв е смисълът на живота?“. И отговорът все си остава някак ненамерен, митично скрит и неосъществен, а истината е, че смисълът е в щастието, което приема различни форми в зависимост от човека, който сме в момента, и от това, на кое стъпало се намираме по житейската стълба. Ако разглеждаме живеенето като един път с много разклонения и пресечки, то щастието не е крайната дестинация, а самият път и стойността му е равна на начина, по който го извървяваме. Ние избираме дали да превърнем вървежа си в трудно изпитание или ще напредваме през годините напред и нагоре с усмивка. Всеки заслужава второто и ние знаем много начини как да си подарите този избор.

Рожденият ден е събитие от огромно значение, тъй като той е празник на живота. А ние от Mikka Design ще се погрижим да бъде изпълнен с много радостни вълнения и неповторими моменти, които да споделите с Вашите близки и скъпи хора. Организирането и създаването на украса за рождени дни е магия, която никога не попада в капана на клишето, тъй като е забъркана с Вашата уникална същност и нашата професионална креативност. Крадем си от Вашите желания, идеи и предпочитания и ги превръщаме в осъществени мечти, за чиято реализация обаче ще имаме нужда от мъничко съдействие за няколко основни въпроса като например дали имате идея за темата на събитието, каква украса за рождения ден си представяте, каква численост ще са гостите имате ли някакви специални желания и други.

Тайната на успеха се крие в добре планираните стъпки. За да бъде рожденият ден перфектен, е необходимо да се отдели нужното време и да се предвиди всеки един важен детайл. Нашите специалисти могат да съдействат при:

 • Избора на подходяща локация за празника.
 • Подготовката на тематична украса за рожден ден на мъж или жена или празнична декорация за рожден ден на момче или момиче.
 • Избора на осветление и озвучаване на събитието.
 • Решението за това какво да бъде менюто.

Можем да Ви предложим прекрасни идеи за украса за рожден ден при навършване на 18 години, 20 години, 30 години или друг юбилей. Имаме богат опит в организирането и подготовката на украса за детски или тийнейджърски рожден ден. Ако искате да изненадате близък човек, можете да почерпите вдъхновение като разгледате работните ни проекти до момента.

В случай, че решите да ни се доверите, ние ще се отблагодарим като Ви осигурим широки усмивки и топла споделеност и превърнем празника Ви в незабравим миг. Нашите творци са майстори в напомнянето как се намира онзи смисъл от първите редове под формата празнична радост и ако този начин Ви допада, не се двоумете да се свържете с нас. Нашата рецепта за щастие ще удовлетвори и най-капризния вкус. Очакваме Ви с нетърпение.

Прочети още

Примерна цена за декорация на рожден ден

  • Органична полуарка от латексови балони, гигантски балони, хром балони и цветя - 140.00 лв.
  • Гръб за фотокът със завеси и надпис или монограм - 110.00 лв.
  • Декорна масичка за торта - 15.00 лв.
  • Табела с име -35.00лв/наем
  • Допълнителни декорации - вазички, свещник, табелка и др. 20.00 - 50.00 лв.
  • Аранжировка за маса - подложка, вазичка с изкуствени цветя и свещник - 25.00 лв./бр.
  • Балони с хелий на основа за декорация на масите - 5.50 лв./бр.

  *За всяка поръчка на декорация се начислва такса - транспорт, монтаж и демонтаж

  **Цените могат да варират според вида и количеството на използваните декорни балони - металик, балони с принт, хром балони, прозрачни с конфети и други, както и от сложността на проекта.

Цена: 350.00лв
Арка от балони и цветя за рожден ден

Региони на обслужване

  Извършваме украса и декорация в следните райони:

  • Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Арбанаси, Севлиево, Габрово,
  • Трявна, Дряново, Павликени, Омуртаг, Полски Тръмбеш и др. в радиус от 50 км
Декорация и украса - Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Долна Оряховица, Арбанаси, Габрово, Дряново, Трявна, Севлиево, Омуртаг, Павликени, Полски Тръмбеш

Запитване

Име
Телефон
Допълнителни желания

Декорации и украси

за всеки повод