Последвайте ме:
За контакти: +359889280028

За мен

Моето име е Магдалена Календерова, горда майка на петгодишно момиченце и собственик на Mikka - Design Your Celebrataion - една сбъдната мечта, развиваща се в продължение на много години, докато достигне до сегашния си облик. Начална дата на историята няма, тъй като хобито да декорирам е с мен откакто се помня, но официално вече пета година се занимавам с това и професионално, заедно с моя малък, но сърдечен и сплотен екип.

За мен е от изключителна важност да разбера и да развия идеите на клиентите си и, признавам си, винаги се старая да надхвърля очакванията им. Изработка на подарък, декорация или реализиране на събитие - винаги целя продуктите, които представям да са различни и неповторими и да носят свой собствен почерк. Това е и причината да обожавам работата си, да творя и надграждам, да се развивам и да имам възможност винаги да отговоря и на най-интересните предизвикателства.

Всяко събитие, което декорирам, или подарък, който изработвам са много специални, защото си представям колко радост и приятни емоции ще донесат на човека, за когото са поръчани. Всичко, което ще откриете в сайта, е изработено и съчетано с много старание и любов, така че бъдете сигурни, че ще получите най-доброто отношение и качество. Винаги можете да се обърнете към мен и за съвет или консултация, защото за да работим качествено, е най-важно да разберем Вашето желание.

Прочети още

Декорации и украси

за всеки повод