Последвайте ме:
За контакти: +359889280028

Празничен грим и как да се предпазим от грешки при избора му - съвети от Елена Недева

04.07.2023

Elena Nedeva Make up artist - топ гримьор във Велико Търново

Елена Недева

Много важна стъпка за планиране на визията на всеки празник са избора на облекло, грим и прическа. Истинският професионален декоратор се интересува от предпочитанията на клиента за тези детайли, за да може цялостната декорация да кореспондира с тях и да не се получат парадоксални комбинации, като например тежък вечерен грим за нежна рустик сватба или официално събитие с разпилени коси и кецове. Същото важи и за облеклото – чисто цветово то трябва да кореспондира, но не и да се слива с декорацията. По тази причина, ние декораторите разполагаме с кръг от професионалисти, които да посъветват клиентите ни да и съчетаят най-добре идеята и изпълнението й, за да може визията да отговаря естетически на повода, който ще се отбелязва.  Днес ще Ви запозная е един от гурутата по грим и естетика във Велико Търново – Elena Nedeva Make Up Artist, която отдели време за да ми предостави няколко визии с професионален грим за различни поводи, с които аз да ориентирам Вас, моите клиенти.

Дневен грим за официален повод   Дневен грим за рожден ден

Дневен грим - включва изравняване на тена на лицето, контуриране, оформяне на веждите, подходящо червило и разбира се спирала или нежни изкуствени мигли за по - подчертан поглед. Тези предложения са подходящи за рожден ден, юбилей или бизнес събитие. Ако в центъра на празненството ще бъдете Вие, по-скоро заложете на малко по-подчертана визия от следващите й предложения.


 Вечерен грим за официален повод  Вечерен грим за парти

Лек вечерен грим от Елена Недева  Елегантен грим за юбилей рожден ден или официална вечеря

Вечерен грим - включва изравняване на тена на лицето, контуриране, оформяне на вежди, изработка на очите по желан дизайн от клиента, който все пак е съобразен с формата на клепача и завършен с подходящо червило. На снимките виждате включени в дизайна за изработка на очите различни видове опушване, очни линии (стандартна или графична очна линия) , блясък, камъчета и т.н, Миглите отново са по желание на клиента. Тези визии са подходящи да сватба, годеж, рожден ден, юбилей и дори абитуриентски бал.

Професионален грим Велико Търново  Грим за фотосесия и видеоклипове Велико Търново

Инстаграм визията е мако по-специфична и е насочена предимно към професионалните фотосесии.  Включва изравняване на тена на лицето, контуриране, оформяне на веждите, изработка на очите. В дизайна на очите са включени различни цветове, блясъци както и очни линии и графични елементи. Завършва се отново с подходящо червило и мигли, които тук са по-скоро задължители. Този вид грим е подходящ за по-смели дами и изключително официални поводи – абитуриентски бал, гала вечеря или професионална фотосесия.

Сватбен грим Велико Търново  Професионален грим Велико Търново

Професионален грим за абитуриентски бал  Грим за официален повод

Вечерен опушен грим е подходящ за широк кръг от поводи - сватба, кръщене, рожден ден и всякакъв друг повод по желание на клиента. Тази визия придава акцент върху лицето и човека и така предопределя фокуса в снимките от събитието да е изцяло върху хората, а не върху декорацията или облеклото.

Грим за фотосесия  Професионален гримьор Елена Недева

Грим за сватба Елена Недева  Грим за бал Велико Търново

Грим за абитуриентски бал Велико търново  Сватбен грим Велико Търново

Най-удобен за всяка дама е гримът, който подчертава естестената й красота. Важното е да се чусвтва комфортно, но все пак и да го носи със самочувствие и увeреност. Повода винаги го определя,  но професиоанлистът е този, който вижда чертитие върху, които да акцентира недостатъците, които да прикрие. Преди да покажете снимка на вашият гримьор и да настоявате да бъде изпълнена 1:1, оставете го да разгледа лицето ви и да ви консултира и само така ще си гарантирате издържана визия до последният детайл.

Детски грим за представляние и балет Велико Търново

Всяка майка на балерина или гимнастичка знае, че съществува и детски грим, което за мен бе нещо ново. Това на пръв поглед необичайно начинание, всъщност, единствено подчертава детската хубост под светлината на прожекторите. Освен това могат да се добавят цветни камъчета или рисунки за да се пресъздаде приказна визия.

Такива са съветите на Ели за грим за вашите специални поводи. Вярвам, че ще са ви полезни при планирането на детайлите за вашето тържество и още повече, че ще ви предпазят от грешки при реализирането на цялостната концепция. И последно, но не по важност - доверявайте се на професионалисти, само така си гарантирате хубави спомени от всеки ваш празник!

Ели можете да последвате в инстаграм @makeupbyelenanedeva, във фейсбук: Makeup by Elena Nedeva или да я откриете в салон IK Тhe Бeauty Room на ул. “Бачо Киро” 9 в гр. Велико Търново. Можете да си запазите час и на телефон: 088 909 3399