Последвайте ме:
За контакти: +359889280028

Идеи за подарък за 8-ми март - празника на жената

13.01.2022

Денят на жната се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените. Празника присъства в много страни, но в България се празнува най-вече, като ден на майката. Така че, макар и да е важно да показваме любовта и признателността към дамите в живота ни през всеки един ден, на този по-специално поднасяме дарове, които да докоснат сърцата им.

Подарък за 8-ми март

Класическият подарък за този празник е цвете или букет. Такъв подарък можем да подарим на всяка дама – майка, баба, учителка, колежка или приятелка, за да ѝ засвидетелстваме уважение и признателност. И за да избягаме от стандартния жест, който правим всяка година, можем да внесем доза изненада и персонализация към този класически подход. Ние ще Ви дадем няколко опции, а Вие изберете най-подходящата идея за подарък за 8-ми март.

Ако имате колектив от дами които да зарадвате за празника и не желаете някоя да се чувства по-малко специална от друга, можете да подарите индивидуално цвете с шоколадов бонбон и картичка с пожелание. На картичката по желание, можете да добавите името на дамата, както и да изберете цвят. След изваждане на бонбона, цветето запазва формата си и остава спомен от милият жест.

Лале от креп с бонбон и картичка

Малко по-луксозен е варианта в който цветенцето е оформено, като малко букетче във фунийка. Това е страхотна идея за подарък за вашата приятелка или колежка. Няма дама, която да не се зарадва на такъв мил жест.

Букет с бонбон за 8-ми март

Букет от 3 цветенца с шоколадов бонбон във фунийка е предложение, подходящо за учителка и близка приятелка. Отново можете да изберете цвят на лаленцата и послание за картичката. По желание, могат да се използват и по-луксозни бонбони.

Букет от 3 цветенца с шоколадов бонбон във фунийка

Кутия с букет от бонбонени цветя е подарък, подходящ за майка, баба или любима. Освен, че е изключително красив и стилен подарък, може да се отпечата името на получателя директно върху кутията, което прави букета изключително персонализиран и специален. Отново пристига с малка картичка за пожелание и подпис. 

Букет с бонбони в кутия

Чаша със снимка и послание, аранжирана с букет от бонбонени цветя. Тук дизайните и посланията са безбройни, но ние сме подбрали няколко идеи подходящи за 8-ми март с които дамите на сърцето ви ще се почувстват обичани и ценени. Разполагаме с чаши за майка, баба, любима и приятелка. По желание можем да добавим Ваша снимка или пък Ваше лично послание. Чашата е подходяща за топли и студени напитки с вместимост 250 мл. Към този букет има включена и подаръчна опаковка и малка картичка за подпис. 

Чаша за подарък за майка за 8ми март

Букети в кутия с балон и лично послание.Вариантите отново са многобройни – букети с изкуствени или естествени или бонбонени цветя. В луксозна кутия се аранжира желаният букет и към него със сатенени панделки се прикрепя кристален балон, с пълнеж от малки балончета и лично послание върху него. Трайността на балона е от 2-3 месеца до половин година, така че подаръка ще остане изискана декорация за дълго време след подаряването му. По желание могат да се добавят и други аксесоари към аранжировката – бижута, парфюми, козметика, плюшени играчки и други. Несъмнено това е страхотна идея подарък за приятлка и ще оставите дамата на сърцето си без думи.

Букет с кристален балон и надпис за подарък за 8-ми март

Цветя от балони. Весел и нестандартен жест, с който подарявате не само внимание, но и настроение. Можете да изберете цвят и брой на цветята в букета си. Добавяме картичка с послание към него и празника на дамата ще се превърне в незабравим.

Букет от балони за 8-ми март