Последвайте ме:
За контакти: +359889280028

Декориране на Свето Кръщение на малката Дария

04.07.2021

Украса за Свето кръщение на момиченце

Днес ще ви разкажа как се подготвят родителите за един от най-специалните дни, а именно – Светото кръщение на детето им. Нашата главна героиня се казва Дария и е изключително очарователна, едва навършила годинка. и стъпваща съвсем плахо на малките си крачета.

Свето кръщение на момиченце

С нейните родители се срещнахме няколко седмици преди деня на кръщенето за да обсъдим локацията, броя на гостите, желаната декорация и всички по-малки детайли. В интерес на истината семейството вече се бе запознало с работата ми и ми показаха избрани снимки от моето портфолио, което много ме улесни в изготвянето на предложението и офертата. Кръщенето се състоя в Дряновският манастир и за самият ритуал, те подбраха декорирани свещи в розов цвят и дантела, бутилка за светена вода и малка кутийка за кръстчето и кичура косичка на Дари. След края на церемонията всички гости пристигнаха за празненството в ресторант „Ретро клуб“ в комплекс „Поп Харитон“.

Декорирани свещи в розово и дантела за Свето кръщение на момиченце

Тъй като броя на поканените близки, приближаваше броя за една малка сватба, изготвихме табелки с имена и подробна схема на разпределението им. Подготвихме етикети за бутилките, табелки за комплимент към гостите и малки етикетчета за подаръчетата, като всичко бе подбрано в ангелска тематика. Като допълнение към декорацията на масите поставихме бели балони с хелий и надпис „Свето кръщение“.

Украса на маса  с балони с хелий за кръщене на момиченце

За прекрасният фото кът избрахме бял фон с рамка и златен монограм, както и ефирни розови завеси. Балонената декорация беше в бяло, розово и златно, с декорни хром балони, а за повече разкош добавихме и изкуствени цветя в бледи тонове. На масичките поставихме надпис „Свето кръщение“, цветна декорация и една изящна торта. Е, надписа не оцеля, но за щастие имахме резервен. В заключение ще кажа, че беше един прекрасен и изпълнен с емоции ден, от онези вълшебните, които те карат да обичаш работата си още повече.

Фотокът с балонена арка и фон за кръщене

П.С. Имах си помощник - моята прекрасна дъщеричка Александра, която освен, че ми помага, не спира да ме вдъхновява и да превръща работата ми в истинско забавление. Благодаря ти, Алекс!

Декорация в розово на Свето кръщение на момиченце